Uitbreiding mond-neusmaskerplicht

Morgen gaan we opnieuw van start. We zijn opgelucht, maar we blijven toch op onze hoede.

De gemeente Hamme publiceerde op 29/10 een burgemeesterbesluit betreffende de opschorting van het jeugdwerk voor -12-jarigen, alsook een uitbreiding van de mond-neusmaskerplicht op bepaalde locaties in onze gemeente. Zo werd er op advies van de lokale veiligheidscel beslist om het dragen van een mond-neusmasker te verplichten in een straal van 100 meter rond de schoolingangen en schooluitgangen. Er werden banners aangebracht in de buurt van de scholen (met dank aan de gemeente Hamme).

Wij raden dan ook alle leerlingen, ouders, personeelsleden en externen aan om dit correct op te volgen en een mondmasker te dragen in de buurt van scholen (Slangstraat, De Ring, Schoolstraat, Kaaistraat, Kerkstraat, August Van De Veldestraat)

Via deze weg wil ik jullie allen goede moed wensen. Hou vol!