Aanmelden schooljaar 2023-2024

Start je kind volgend schooljaar in het 1e jaar secundair onderwijs?

De secundaire scholen in Hamme en Zele volgen de richtlijnen van de overheid om voor het schooljaar 2023-2024 aan te melden* vooraleer je kan inschrijven.

Wil je je kind aanmelden? Dat kan via de website www.naarschoolinhamme.be.

Let op! De aanmeldperiode loopt tussen maandag 27 maart 2023 om 11.00 u. en vrijdag 21 april 2023 tot 23.59 u. Uiterlijk op 15 mei 2023 ontvang je een ticket waarmee je je kind dan effectief in de betrokken school kan inschrijven.

NIEUW voor schooljaar 2023-2024!

Kinderen van personeelsleden/broers en zussen van leerlingen die al naar school gaan op KOHa secundair (Heilig Hart en Sint-Jozef), moeten zich ook aanmelden tijdens de aanmeldingsperiode. 
Zij zijn zeker van een plaats in onze school.

In principe zal iedereen de school van zijn/haar keuze krijgen. We organiseren ook zeker voldoende infomomenten vanuit de gemeentes, de partners én de scholen om de procedure vlot te laten verlopen.

We wensen jouw kind een fijne start!

*Wat is aanmelden?

Aanmelden betekent dat je vooraf digitaal laat weten in welke school/scholen je je kind bij voorkeur wil inschrijven. Nadat je een toewijzing of ticket ontvangt voor een school, kan je je kind gaan inschrijven op de betreffende school.

Inschrijvingen voor de 2e en 3e graad op KOHa Sint-Jozef

De inschrijvingsperiode voor de 2e en 3e graad op KOHa Sint-Jozef start op maandag 8 mei 2023.
Meer info op de website van KOHa Sint-Jozef